maandag 3 november 2014

Vraagje aan jullie


Zoals ik een tijdje terug in "Hoe het begon" vertelde, is het ondertussen al een jaar geleden dat ik deze blog startte. Sindsdien plaats ik elke week een blog over de dingen die ik mee maak tijdens mijn werk als gezelschapsdierenarts. En dat doe ik met heel veel plezier want ik vind het leuk om mijn verhalen met jullie te delen. 

Alleen... soms vind ik het lastig om te bepalen of iets voor jullie wel leuk is om te lezen. Dus daarom deze week even geen blog maar een vraag aan jullie: Wat zijn onderwerpen waar jullie graag een blog over willen lezen? Wat vind je de leukste blogs en waarvan zou je er misschien wel meer willen zien? Je kunt het hieronder bij de reacties laten weten, maar je kunt ook een berichtje plaatsen op de Facebookpagina

Ik kan niet beloven dat ik er over ga bloggen, maar ik ga zeker serieus naar jullie suggesties kijken. Moet zeggen dat ik al heel benieuwd ben naar jullie reacties! 

Reageer op dit bericht

 1. Ik geniet van ieder verhaal wat je neerzet. Het zit vol met gevoel en echtheid. Gewoon zo door gaan! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind tot nu toe alles leuk! Van de rare situaties (met dieren en met klanten), tot de dingen die je vergeten was, ook die van oktober vond ik leuk. Je beschrijft alles gewoon heel mooi! (zoals hierboven al staat ^^)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief om te horen Naomi (ik lees jouw blog ook trouwens ;) ). De absurde situaties lenen zich inderdaad altijd goed voor verhalen. Soms gebeuren er dingen die je niet eens had kunnen verzinnen :)

   Verwijderen
 3. Het klinkt misschien heel suf, maar ik vind alles leuk! Vooral de rare situaties die je tegenkomt, prachtig. Maar wie weet is het ook leuk om over wat meer informatieve dingen te vertellen, aangezien je als dierenarts heel veel kennis over verschillende dieren hebt. Maar alsnog, tot nu toe vind ik alles leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je suggestie Zina! Maar op deze blog wil ik eigenlijk blijven vertellen over hoe het ├ęcht in de praktijk gaat. Ook omdat ik 'verhaaltjes schrijven' zo leuk vind :)

   Een goede informatieve website (geschreven door een dierenarts) is www.diergeneeskundevoorbaasjes.nl

   Verwijderen
 4. Lastig misschien want het is geen echt advies, maar ik ben het met de andere reageerders eens: gewoon leuk zo doorgaan, ik lees alles met plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nog niet alles gelezen, maar misschien nog eens een verhaal over hoe mensen soms geen geld over hebben voor hun huisdier? Vooral als dit een klein dier is... En respect voor mensen die wel hun muis of hamster laten onderzoeken en behandelen!

  BeantwoordenVerwijderen