vrijdag 4 april 2014

Nieuwe lay-outHallo lieve lezers van mijn blog,

Hoewel ik de vorige lay-out best grappig vond, werd het toch tijd voor een iets professioneler design. Sinds een aantal dagen heeft "Nachtmerries van een dierenarts" dus een nieuwe lay-out. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden, laat het weten bij de comments!

Liefs,

Mique

Reageer op dit bericht

 1. Mooi! Een stuk professioneler :)
  Ik weet alleen niet welke keuze optie ik nu moet kiezen bij "reageer als".
  Ik vind het fijn als ik ook kan kiezen om alleen mijn naam en e-mail op te geven ipv allerlei andere dingen of accounts... Dat vind ik een beetje jammer dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ziet er goed uit, leest wat lekkerder zo ook! :) Bij reageren sluit ik me aan bij Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor de feedback Deborah en Nathalie. Ik ben standaard ingelogd met een Google account waardoor het vrij makkelijk gaat. Maar ik kan me voorstellen dat wanneer het niet het geval is, het een drempel is om te reageren.

  Het is het standaard reactie-systeem van Blogger maar misschien valt het te wijzigen (tips welkom!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een mooi, strak en rustig design. Waardoor de nadruk echt op je verhalen wordt gelegd. Ik mis wel een beetje kleur, het wordt ietwat somber. Hoeft niet veel kleur bij, maar gewoon een klein kleur accentje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad Meike, dat vind ik zelf ook. Het enige kleuraccent komt nu van de Adsense reclame ;).

   Ik heb met een kant-en-klaar template gewerkt en jammer genoeg ben ik niet goed genoegnin HTML dat ik zelf veel kan aanpassen ;). Dus ik verzamel een tijdje de feedback van lezers en ga dan met de designer aan de slag :)

   Verwijderen