Over mijSinds een aantal jaar werk ik als gezelschapsdierenarts in een praktijk in het midden van het land. Een geweldig leuk beroep waar geen enkele dag hetzelfde is en een dag nooit volgens plan verloopt. Regelmatig bevind ik me dan ook in situaties waarvan ik denk "Ja, maar dát vertellen ze je niet wanneer je met de opleiding begint". Over deze vreemde voorvallen en alle andere dingen die ik meemaak tijdens mijn werk als dierenarts, schrijf ik op mijn blog.

Elke dinsdag komt een nieuw verhaal online. 


In verband met de privacy van mijn patiënten en hun eigenaren is persoonlijke informatie zoals de (dier-)naam en het ras altijd aangepast. 

Reageer op dit bericht

 1. Wat een leuke blog heb je! Goed en grappig geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke én handige blog heb je! Fijn om de verhalen achter het vak te lezen, aangezien ik misschien diergeneeskunde wil gaan studeren na mijn middelbare school.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke blog! Ik ontdekte je via Versus A en heb alle verhalen aan één stuk door uitgelezen :D geweldig geschreven, geweldige verhalen! Zeker tof om te volgen aangezien ik in m'n eerste jaar Diergeneeskunde aan de universiteit van Gent zit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend leuke blog heb je! Ik heb net alle artikelen teruggelezen en zit nu met een grote glimlach achter mijn laptop. Heerlijk om al die verhalen te lezen. Zeker omdat ik nu zelf in het eerste jaar van mijn opleiding paraveterinair zit. liefs Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een leuke blog, en zeer herkenbaar! Als laatste jaars para heb ik nu ook door hoe het er in de kliniek aan toe gaat. Ook ik zit met een grote glimlach je verhalen te lezen!

  groetjes, Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als fokker kom ik veel op de praktijk van mijn dierenarts, waar ik een super goede band mee heb. Erg leuk om je blog te lezen ook heel herkenbaar als je al een tijd actief bent met dieren. Je hebt vast wel eens de nachtmerrie "ja maar de fokker had gezegd dat........" Namens mijn collega's sorry daarvoor. :)

  BeantwoordenVerwijderen